sommarkväll!

vilken underbar dag=) sitter ute på vår fina fixade älskade balkong, tar en cider lyssar på go musik och njuter av livet.
idag har jag vart med F hela dagen, vilken go dag vi har haft, pizza vid sjön, rabarber med socker i solen, myst vid berget så vi ser den fina utsikten.. jag och en gamal vän, fast känns som vi aldrig vart ifrån varandra.. fina vän!
 
Jag hoppas att a kommer hem snart så jag kan få lite sällskap :)
vårt förhållande är så mysigt och skönt just nu,jag hoppas verkligen sommaren kommer bli bra så som vi har det nu, det är inte alls lika mycket tjat som det har vart de senaste månaderna. helt underbart :)
 
och äntligen har jag haft ork till att fixa små fixen som skulle göras här hemme, jag har äntligen köpt hall möblerna jag velat ha sen vi flyttade hit. så fint nu! och det lilla som skulle fixas i köket är nu färdigt.. på onsdag kommer mäklaren och ska värdera lägenheten, om vi får mer än vad vi har gett för den eftersom vi har renoverat en hel del så ska vi ta lite lån och fixa lite saker , som lister oså :) och baka in några lån så vi kommer ner i kostnader, jag behöver nya sommarkläder så det behövs;)
 
nu ska jag hämta en ny cider och njuta mer!:)

RSS 2.0