lyckliga gatan

80 dagar kvar tills jag och älskling flyttar, bara 4 veckor kvar tills min mamma fyller 50 år , min älskade mamma! 
det kommer bli grymt, hela släkten och alla vänner kommer, och det blir ca 80 pers! 
god mat och mycket god dricka,underbart!
och innan dess jag måste verkligen gå till frisören och färga min hemska utväxt, varför blev jag blond igen! usch, hade annars kunnat göra det själv, men vågar inte göra det riktigt färga det själv när jag har blont hår. hehe
jag ska beställa hem en ny klänning med, frågan är bara från vart :/ satt på nelly igår, hittade massor, men ingen som verkligen sa DEN VILL JAG HA, så jag letar vidare!:)
ikväll är det innebandy som gäller, och jag är apptrött! har vart och fixat lite flyttlådor idag, så allt som vi hade från vår förra lägenhet har packats upp, och packats ner i nya lådor, frächt ska det vara! vill inte ens ha med gamla lådorna med mig dit, och vill slänga allt det jag inte vill ha med mig till den nya lägenheten vill inte ha massa skräp där, så lämnar kvar det hemma ;) haha
alltså det känns så sjukt att vi faktiskt har KÖPT en lägenhet, med en egen uteplats, känslan att flytta in där kommer bli obeskrivlig.. hoppas bara allt kommer funka mellan mig och A nu, vilket det kommer göra, det måste det göra.. jag tror allt kommer bli mycket bättre mellan oss <3
åh har mycket att se fram emot nu, och allt lyckligare blir jag :)

24/8 - 2012

Tiden går såå långsamt just nu, vill bara ha slutet på oktober nu nu !
Allt känns så jävla bra nu, det är inte jobbigt att gå till jobbet längre, det är underbart att man faktiskt lägger undan pengar nu, desto mer pengar , desto finare hem kommer vi att få!
Men vi hade aldrig klarat det utan min söta bror som är snickare och ska hjälpa oss att bygga en köks ö och riva en vägg i köket!
Alltså om 2 månader har vi VÅR lägenhet och vi får göra vad vi vill med den är underbart!
Åh längtar :))
Nu har jag tränat innebandy i 3 veckor och det är så skönt att äntligen ha börjat igen, det går bättre för varje träning :)
Allt känns för bra just nu, fast jag njuter verkligen :)

Älskling är på jobbet, och kunde självklart inte somna om , typiskt.
Tänkte ändå dricka lite kaffe strax och sen åka och sola solarium, men först hem till katterna så dom kan få lite mat och fall dom vill gå ut i regnet!
Tycker verkligen inte om detta väder, igår var det jätte fint, super varmt, nu är det regn, grått och kallt. Super trist :/
Igår var jag och svärmor och dottern och kollade på vår blivande lägenhet, var ju självklart tvungen att visa den, och dom tyckte ju om den med, men den är verkligen underbar.
1 november blir den vår, och känner att det äntligen kommer ordna upp sig med À det kommer bli jätte bra :)
Åh jag längtar <3

Ingen är lyckligare än jag!

Vi fick lånet!!!! Vi flyttar den 1 november , till vårt älskade ställe, åååh vår fina radhuslägenhet:)) det kommer bli så fruktansvärt snyggt, och jag är så fruktansvärt glad:)
Äntligen ska vi bli sambos igen <3 bara jag och mitt hjärta , allt kommer bli bra igen :))

Sambos?!

Min älskling, han ville ha lägenheten, och mycket är för min skull. Men jag vet att han kommer inte ångra sig <3
Har bokat möte på banken imorgon, så allt hänger på banken nu.. Får vi inte bostadslånet vet jag inte vad jag gör :( fast mammi och pappi har lovat att hjälpa oss då, kanske blir att dom köper den åt oss.. Men egentligen vill jag inte vara beroende av dom, vill klara detta själv, dom har alltid hjälpt mig annars och nu vill jag göra detta tillsammans med mitt hjärta. Tur att fick sånt snabbt möte på banken, ringde idag och fick imorgon så det är ju bra, men kommer sitta med myror i byxorna tills imorgon! Hoppas jag skriver om bra besked imorgon, han jag ska till på banken imorgon gav min bror bostadslån, så ni jävlar ska han ge oss det med! Vill bli sambos med älskling NU!

hoppas hoppas hoppas...

ååå vi var och tittade på lägenheten innan idag, och jag tyckte om den sååå! 
problemet är bara att A inte vill ha den :(( han gillade inte köket, och jag vill verkligen ha den:(
va fan ska man göra när man aldrig kan hitta ngt som passar båda?
han ligger nu och sover vilket jag med borde göra.. men kan inte sova , går så mycket i tankarna just nu.. önskar bara att han vill ha den lika mkt som jag vill!
vi har pengar till att fixa köket , det är inga problem, förstår inte riktigt bara varför han är så envis just nu:/
fast han har ju iforsig inte sagt nej än, så hoppet är inte ute än! hoppas verkligen inte det är helt kört..
ne nu ska jag krypa ner jämte mitt <3 och taggar för jobb och innebandy imorgon! wihoo
önska mig lycka till att jag får lägenheten att älskling går med pådet! hoppas hoppas hoppas..

ta hand om mig själv söndag!

älskar söndagar, samtidigt som jag inte tycker om dom, man behöver absolut inte göra någonting, bara ta hand om sig själv, lite ansisktmask, måla naglarna, noppa ögonbrynen sånt där tjejer gör!:) 
fast idag blir det kalas för min fina bror som fyller år idag. och mamma och pappa kommer hem från två veckors semester.
nu till det bästa.. jag har stått i kö länge nu för en radhuslägenhet, fick samtalet i fredags att jag har får köpa lägenhet privat så vi slipper mäklare och hela den biten. underbart! ska titta på den såklart innan jag tackar ja, men det är nästan 100 att jag kommer ta den. eller snarare att vi tar den, eftersom vi äntligen ska bli sambos igen.
längtar verkligen, så att allt kan kännas bättre igen mellan oss.
min älskade säng som bara står i garaget :( men snart ska jag få sova som en prinssesa =)
äntligen har jag börjat med min innebandy igen, underbart att få hålla i klubban igen, första träningen är gjord och jag trodde jag skulle svimma, inte tränat på ca 1 år och nu bara pang, mina ben gör fortfarande ont efter 3 dagar. haha, hatar att vara otränad. men hoppas jag kommer in fort i det :)
igår hade vi det lite exta mysigt med lite cider och öl och massa kräftor och räkor och rökröror , så underbart med sånna kvällar jag och älskling bara är ensamma och äter massa gott! åh det kommer bli mycket sånt när vi blir sambos! längtar så mycket tills jag får komma och kolla på lägenheten!:) 
nu blir det häng i soffan med skilda världar, usch vilken dålig serie men ack vilka minnen, går inte att sluta titta när man väl har börjat :D 
 

RSS 2.0