Lördags godis!

Sitter och trycker i mig det sista som
Finns i påsen :P bara för att ha något att göra.. Jag och älskling har precis kollat en skräckfilm, helt okej faktiskt :)
Idag har JAG målat vårt sista rum att renovera, blå rummet har blivit vita rummet,
Och nu ska vi tapetsera fondväggen på onsdag =)
Jobbar imorgon så nu får det allt vara dags att sova!
Skönt med ny tvättat och nu bäddat och rent och härligt!! Nu ska jag sova gott.. Hade vart mysigare med älskling bara , men datorn är viktigare .. :(

Friday night :)

Ont i halsen och fortfarande huvudvärk?! Varför :(
Ligger i sängen och ser någon kass film som går på tvn, orkar inte koppla in datorn och hitta någon film!men i helgen är jag ledig iaf, blir att ta det lugnt, tvätta och städa lite i lägenheten, tycker det är helt okej faktiskt, à jobbar ju hela dagen så det bli ju ensam mys på dagen och ha på den musik jag gillar, utan att han ska klaga :D hihi
Nää det blir att skumma lite på filmen, sen ska jag sova!!!

Jag välkomnar

Huvudvärk från helvetet är på besök, tackar för de!
Legat i soffan sen jag kom hem från jobbet, tittat film och glee , sen ville jag inte vara ensam mer så åkte ner till mor och far.. Där min bror och hans tjej bor nu tills dom får tillgång till huset dom köpt. À har ju inte vart hemma , och hatar att vara ensam hemma när man mår dåligt.. Då behöver jag lilla mammsen, även fall hon var här tidigare på dagen :) mammas tjej! Japp :)
I helgen var jag och à på spa hotell, det var såå mysigt! Som om jag blev kär på nytt för 1 dag, direkt när vi kommer hem igen är det ju tillbaka till samma, aldrig hemma.. Men fick njuta av hans underbara jag i två dagar iaf :)
Nu ska jag strax flytta mig från soffan till sängen , något fruktansvärt gött att ha tv där nu :)

när är det okej..

att bli svartsjuk?! imorse låg jag och a i sängen,tills han insåg att hans tele var avstängd..
han fick sms av en tjej som jobbar på samma jobb, och brukar tydligen träna ihop.. är det okej att bli svartsjuk, eller ska man bara skita i det? han säger att han inte skulle intresserads av henne och han tycker inte hon ser bra ut och hit och dit. jag vet inte riktigt vad jag ska tänka oså.. är rädd för att bli sårad, men jag hoppas iaf att vår kärlek är starkare än så :)
strax ska jag träffa F, vet inte riktigt än vad vi ska göra men något hittar vi väll alltid på :) KUL!
helgen har vart hur bra  som helst iaf, första helgen på länge jag inte vart beronde av A typ :)
nu ska sminket på, så man kan se lite frächare ut :)
 

för jag är lycklig!

att ha träffat F igen är helt underbart, jag trodde aldrig det skulle hända.
igår hade vi en heldag bara hon jag, lagade mat, satt och tjötade och åkte ut en sväng.
tänk vad många människor som har försökt att förstöra mellan henne och mig, så mycket man får reda på nu när vi börjat prata igen efter 4 år.. helt sjukt.
det är en underbar känsla att jag har både A och F vid min sida just nu, jag mår så mycket bättre, och att dom båda kan acceptera varandra. 
idag ska jag vara med E, hon ska göra lite ansiktsbehandlingar på mig, dricka lite cider och bara tjöta, känns som jag äntligen börjar få ett scoicalt liv för en gångs skull på några år =)
hon ska stanna över natten, E är min brors tjej, så han kommer imorgon bitti så vi alla kan käka frukost ihop! så himla mysigt faktiskt!
jag och min bror har ALDRIG vart kompisar, vi har bråkat hela tiden.. men sen min pappa fick en stroke förändrades allt, alla i famijen kom så mycket närmare varandra, och idag kan jag och min bror hans tjej och A umgås och ha riktigt kul. känns skönt.
just nu väntar jag på att A ska komma hem, så jag hinner prata lite med honom, känns som en evighetsen jag pratade med honom, ska försöka visa för honom att jag uppskattar honom mer än vad jag gör, även om det inte alltid är helt okej mellan oss. så behöver jag veta att han kommer finnas här för mig som jag alltid kommer göra för honom. han är trots allt min finaste kärlek jag någonsin haft, och snart är det 5 år ihop:)
gjort om i vårt sovrum, så himla fint blev det! och nu ska det damsugas, torkasgolv, disken ska in i diskmaskinen, sen ska jag hoppa in i duschen sen borde A vara hemma, skönt att ha hunnit fixa allt innan han kommer hem. gick upp för bara 1 timmasen ungeför.. så rätt snabb är jag ändå, garderoben är fixad redan med, alla kläder låg överllt! inte okej..
men nu får jag sätta fart så jag blir klar! 
/ städtanten.
 

Sad but true

Play the moments
Pause the memories
Stop the Pain
Rewind the happiness
De hade vart det bästa, jag skulle behöva bli påmind om det bra, och titta extra på dom fina stunderna med dig, jag vill ta bort denna smärta från kropp, och sluta vara ledsen, jag har glömt bort hur det är att vara glad. :( Fml , tur att det är vår <3

RSS 2.0