kort om sommaren

det har inte vart den bästa sommaren, men inte den sämsta heller. men när det gäller kärlek har det inte vart lika bra faktiskt. jag och a har haft ett helvete sen i början av sommaren.. och än är det inte bra.
vi funderar på att flytta ifrån varandra och sen se hur det blir.. jag ville inte från början, men nu när det börjar bli "bättre" så vill jag verkligen att han ska hitta sig något annat så jag kan få tid till mig själv, jag hade det riktigt skönt när jag bodde i lägenheten i 3 veckor utan att han var hemma, klart vi sågs men han bodde ju inte här under 3 veckor så det var ju ganska skönt faktiskt. men är rädd att om jag ber honom flytta så kommer jag vilja att han flyttar hem igen.. jag vet verkligen inte hur jag ska göra =/
annars har det var en underbar sommar med vänner och vart ute och gjort mkt. vädret har ju vart underbart så det har inte blivit många hemma kvällar själv.
 
 
har äntligen fått ett nytt jobb, börjar den 16 september, och nu ska jag berätta för min brukare att jag fått ett nytt jobb. det kommer vara en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv.. har vart kontakt person åt honom i 3 år och sen en fast tjänst i 2 år :( anledningen till att jag byter jobb är för jag vill ha lite variation, och nya erfarenheter plus att jag kommer tjäna en hel del mer pengnar än nu med. så det är ju ganska mycket positivt.
 
annars händer inte så mycket faktiskt, jag hoppas bara jag och a kan börja om på något sätt, försöka att vara bättre vänner, och ta hand om varandra.. bli snällare mot varandra.
att bli mamma är och kommer alltid vara min dröm, men det är långt borta just nu, jag måste få ording på detta förhållande nu, antingen ska vi försöka få det här att fungera eller gå skilda världar. vi får helt enkelt se.
 
jag hoppas bara allt löser sig inom kort vad som än händer :)
 
 

RSS 2.0