snälla bli hel igen.

wow detta var ett tagsen, hinner inte nu förtiden, har inte tid till något, men gud vad jag kände att detta var skönt, att bara skriva på datorn.
sitter vid mitt nya skrivbord som jag köpte från ikea idag, hely underbart att sitta i sovrummet och bara vara ensam en stund.
trivs hur bra som helst i lägenheten, min garderob håller på att byggas atm, min älsklingar har flyttat upp nu! mina katter :)
har vart ute med morris nu varje dag, följt med han ut eftersom han kommer gå ut, är vi ute nu lite varje dag för att han ska veta vart hans nya hem är, det går riktigt bra nu, i början var han livrädd, men ikväll tog han det stora steget och luktade på varje ingång till husen på vår gata och sen hittade han hem igen, han visste precis vilken dörr han skulle in i ! min älskling :)
för mig och A så går det väll sådär, det är väldigt upp och ner, men jag försöker att kämpa för att inte tappa känslorna igen, varför blir det såhär, så fort vi bor ihop så tappar jag väldigt mycket av mina känslor för honom, varför?
jag önskar ibland att jag hade vågat stå upp från början, itne get upp allt jag har gjort.. jag saknar allt för mycket, jag saknar att vara ung och kunna göra som jag vill utan något tjöt eftersom jag aldrig gjorde som jag blev tillsagd av från mina föräldrar.
fast okej att jag ångrar mycket jag gjort i mitt liv, alla dumheter, men saknar allt busigt, och alla vänner jag hade? jag blev kallad skrattfia av alla, för jag skrattade JÄMT! men har nog inte skrattat så på några år nu :/
visst att man måste växa upp, man blir äldre, men inte jag.. jag blev aldrig glad för jag fyllde 18. jag gick aldrig på krogen, jag var ju i ett förhållande, wow att fylla 20, det behövdes inte? jag var aldrig ute, ville jag ha lite alcohol så kunde jag bara be mamma?
jag vet inte ibland känns detta som karma.. vad har jag gjor för att förtjäna det jag inte tycker att jag förtjänar?
varje gång jag tänker på att nu jävlar måste jag fixa detta, oj va mycket som har hänt, jag är kvar precis där jag var för 4 årsen?
 
jag borde vara starkare än såhär efter allt jag gått igenom..
 
 

Jätte intressant

Nu har vi bott i lägenheten 1 månad och jag trivs, men trött är jag varje dag..
Det tär på en att jobba och sen komma hem och se all röra , visst det är bättre, men det är ändå en massa saker, köket är färdigt snart, vi ska bara mål luckorna inuti och kakel ska upp:) jag saknar att ha en riktig garderob, jag lever i 4 lådor i en byrå och jag har massa kläder som jag vill ha upp till lägenheten nu, saknar en riktigt garderob väldigt mkt !
Bara få veckor kvar till jul , eller till och med dagar och inte en enda julklapp är köpt! Fyy på mig, men får fixa detta i veckan , det måste ja verkligen göra :)
Min bil har gått sönder sen 1 vecka tillbaka, jävla skit bil och jag orkar inte.. Kommer ju ingenstans, och det är jätte jobbigt! Alla får köra mig hit eller dit , jag hatar det, men pappa som är bäst försöker att hitta mig en bil just nu, och jag kan inget annat än att hålla tummarna, visst att jag kan laga min, och det ska jag göra men sen ska äckliga bilen bort, jag vägrar att köra den mer, jag ska ha en NY! :)

RSS 2.0