Tisdag

Hemma från jobbet, tänkte strax få i mig något att äta. Fått några sms från älskling, usch nu är jag bara avundsjuk på han, hur gött han har det :) önskar jag faktiskt kunde vara med honom och få uppleva allt det han gör :)
Men men, vi har redan pratat om att åka till Australien ihop nästa år, så jag kan hälsa på hans släkt där :)
Fast då ska vi inte stanna längre än 1 månad :)
Jag längtar något fruktansvärt efter honom, och imorgon har det gått 1 vecka. Tiden går inte alls fort :(
Vi pratar iaf ofta än så länge, och det är riktigt skönt.
Idag ska jag bara slappa, känner att ja behöver en sån dag idag :)

Gossip girl..

Ligger nu och kollar gossip girl med svärmor och lillasystern!
Har pratar med mitt hjärta länge idag! Han ringde vid 9 och pratade till halv 11 , så underbart <3 bara att han är sjuk, han mår jätte dåligt, så han satt och drack te och knaprar Alvedon.
Jag lovade honom att skriva ett sms innan jag gick och la mig så det ska han absolut få :)
Har blivit besatt av Veronica Maggios låtar just nu! Vissa är riktigt bra faktiskt :) har ju sett henne live , men tyckte hon var riktigt dålig då :P
Känns skönt, för idag har jag ätit nästan hela tiden, så underbart och ska hålla mig till de :D
Jobb imorgon, och längtar efter att vara ledig :( men nu jobbar jag varje dag tills nästa helg , och det är bara måndag, usch nästan två veckor utan ledighet :(
Men bara att bita ihop och se fram emot vatten gymmpan! Haha fyyfan! Men men :) nu får jag se färdigt gossip girl, sen blir det att sova :)
Godnatt!!!!

Måndag

Igår skrev han sms, bara att klockan var 1 här på natten , och då låg jag och sov.. men vaknade ändå klockan 3 inatt och då var ju klockan bara 1 på dan i australien. då satt han ute och solade i 32 graders värme :( USCH VILL MED HA VÄRME:( men jag var ju tvungen att sova vidare så han ringde mig på jobbet, blev så glad efter jag har pratat med han så det kändes riktigt bra att fortsätta jobba sen :) han kommer att ringa ikväll igen, och denna natten ska jag sova hos svärmor igen, när man har fått ett eget mysigt rum där, så är det alltid trevligt att hälsa på där med! Mamma och jag ska börja med vattengympa på torsdag, kommer vara ja och alla kärringar! men visste inte om att hon hade anmält mig så jag får snällt följa med :P alltid roligt att hon iaf vill ha med sin dotter så slipper hon gå själv :D vill bara åka och shoppa massa kläder idag :( men det funkar ju ej så bra, eftersom pengarna måste gå till turkiet resan! hade fått för lite lön med, dom hade glömt att betala ut för mitt extra jobb :/ så himla tråkigt. andra gången nu.. men men jag får mer nästa månad då!:) strax bär det hemåt och se fall man kan hitta på något :) sen skulle jag vilja veta , är det någon som läser min blogg? skriva gärna en kommentar då :)

Ensamt

Lördag kväll och jag är ensam och väntar på att svärmor kommer hem från jobbet. Ledig idag, är ju bara ledig varannan lördag så imorgon är det jobb igen. Pratade med älskling innan, men blev bara irriterad för han fattar ju inget.. Så orkar inte lägga energi på han just nu..
Idag mår jag bättre i kroppen iaf, så det är skönt. Har verkligen inte gjort något idag, bara färgat håret och sovit.. Så det har vart en slapp dag, och blev ingen utgång för jag vägrar att riskera att börja må dåligt av alkoholen så hoppade det! Men kanske kan vara bra om jag gör något nästa helg så jag inte bara ligger och deppar hela tiden..
Fast nästa helg jobbar jag ännu mer :/
Men men har ju kvällarna fria iaf :)
Han skulle höra av sig igen när han vaknade, ska försöka att inte bli irriterad på han denna gången :P förstår inte egentligen hur jag kan bli det när jag saknar han såhär mycket..
Hoppas bara smärtan i magen går över snart och saknaden bli mindre :(

Hmm

Varför så mycket tankar på kvällarna när man ska gå och lägga sig?
Har pratat med han igen, och han är allt för positiv, känns som han inte saknar mig ngt :(
Så jobbigt, för jag ljuger för mig själv, jag mår inte alls bra.
Jag försöker ju , men det går inget vidare , gör massa saker jag inte borde göra, absolut inte slarva med maten när jag har haft problem med den biten förr :/ vill absolut inte att det ska hända igen.
Men det har redan börjat, och jag kan inte äta. Har bara fått i mig flytande saker idag, Inget riktigt att äta nu på 3 dagar. Jag hatar att äta mat, är inte ett dugg intresserad!
När han var hemma såg han alltid till mig att jag åt, om jag inte hade ätit så lagade han alltid mat till mig. Och nej jag är ingen barn unge. Jag äter mycket och onyttigt mat när jag mår bra, och då älskar jag att äta. Men det räcker att jag slarvar en dag sen är det kört. Då går jag ner 3 kilo, sen går jag upp dom igen. Men jag orkar inte hålla på såhär. Men vet fan inte vad jag ska göra när jag inte vill ha mat :S skit löjligt låter det..
Mamma blir orolig för mig, och det sätter bara mer press, och jag känner mig tvingad till att äta och mår bara mer illa.
Jag får ta tag i det problemet . Just nu vill jag bara ha hem min pojke :( så att allt kan bli vanligt igen!!!!!!
6 jävla månader och jag håller redan på att tappa lusten och orken till precis allt.

Aldrig mått sämre

Idag på jobbet höll jag på att svimma och benen vek sig aldrig mått så illa.. Sprang till toan flera gånger för jag trodde jag skulle spy, men lyckligtvis gjorde jag inte det! Nu är jag äntligen i sängen och strax blir det att kolla på film och gotta sig i soffan.
Imorgon blir det tydligen lite utgång men eftersom jag äter så jävla dåligt tror jag inte det är en jätte bra ide.. Får inte i mig något att äta. Antar att de är därför jag mår som jag gör! Fått i mig lite soppa iaf , hoppas att jag kommer må lite bättre.
Älskling skrev sms innan. Han ville bara säga hur mycket han saknar och älskar mig, det gjorde inte saken bättre :( försöker vara glad och inte gråta nu när jag pratar med honom, så nu tycker han att jag är för glad och positiv , men jag gör ju det för hans skull så han ska må bättre :/
Jag hoppas bara han kommer ha hur kul som helst , även hur jobbigt det är för oss båda :(
Hoppas han hör av sig ikväll igen eftersom dom har morgon i Australien nu.

Puh

Usch va orolig ja vart! Det tog 3 timmar innan han ringde :( jag och svärmor satt och vänta så länge, vi satt vi datorn och trodde han skulle ringa från Skype , men när han väl ringde så ringde han på mobilen. Det var helt underbart att få höras hans röst, han tyckte det var så jobbig resa och han vill aldrig göra om det! Fast han måste ju ta sig hem :P men känns skönt för när han väl kommer hem kommer han aldrig vilja göra om det förhoppningsvis! Men nu är nerverna lugna och jag kan börja min dag! Blev sen till jobbet , men dom förstod! Så underbart! Jag sa till pojken min nu att han ska höra av sig när han kan, för jag förstår att det kommer bli riktigt svårt för han att höra av sig för inget wifi finns där han är :( men jag känner att jag redan mår bättre, och ja kommer fixa detta. Han kommer mogna genom denna resa , när han kommer hem kan vi börja vårt liv på riktigt tillsammans :)
Längtar riktigt mycket , vi har bestämt hos för att köpa ett litet hus där jag bor så det ska bli riktigt Nice om det blir så :) jag ska jobba ihjäl mig så jag kan köpa det inom ett år :)
Allt kommer lösa sig, och jag vet att vissa dagar kommer bli fruktansvärt jobbiga. Men jag får ta dagarna som dom kommer :)

20 minuter

Idag vaknade jag tidigt så jag kunde åka hem till svärmor, tänkte jag skulle stanna här inatt faktiskt , eftersom hon bor i stan är det närmare allting med så det är skönt :) börjar jobba om 2 timmar och om 20 minuter landar älskling i Sydney!!! Och dom skulle höra av sig direkt när dom var hemma, hoppas verkligen jag hinner prata med han innan ja börjar jobba!!! :(

Känns lite bättre

Känns lite bättre just nu, har träffat min älskade kusin och satt och tjata länge med henne , känns underbart! Vi har planer för helgen så nu kommer jag inte bara sitta hemma och grina!
Imorgon åker jag till svärmor så vi kan prata med våran saknade plutt, runt 11 på morgonen kommer han att ringa. Känns bra.. Självklart saknar jag honom lika mycket, och klumpen i magen finns kvar, och suget efter mat har absolut inte funnits i tankarna. Usch..
Har knappt fått i mig någonting idag :(
Antagligen fanns inte wifi på planet eftersom jag inte har hört någonting från han idag :( känns tungt från att gå att prata och träffas varje dag och nu inte knappt prata någonting alls , men jag hoppas bara att vi kommet kunna prata mycket när han har fixat internett där han ska bo i 6 månader. Fast vet att ibland kommer det gå dagar utan att prata med honom eftersom han ska resa runt och kommer bli svårt att få tag i internet. Det suger..
Nu måste jag sova, imorgon blir det dubbel pass på jobbet, så sysselsatt blir jag imorgon, med mycket att göra.
Hoppas samtalet imorgon gör allt lite mer bättre :)

Dag 1

Usch, igår när vi pratade på Skype så grät jag bara, jag hatar detta. Han är skit orolig för mig och jag är skit orolig för honom.
Jag längtar så mycket så jag dör snart.
Att veta att det är så låååååång tid kvar gör mig galen. Det har ju inte börjat en, jag hoppas bara att det blir lättare, det måste bli lättare..
Jag får sysselsätta mig genom att jobba så mycket jag bara kan, och umgås med mina vänner, fast just nu har jag inte ett enda sug efter att göra ett skit.
Allt jag vill är bara att ligga i sängen och glo på film med med honom.
Äre någon som vet fall det finns wifi på planet ? Att inte prata med honom på så lång tid kommer att göra så jag får panik:/
Och jag hoppas bara resan kommer gå så bra för honom! Så ingenting händer honom.
Jag känner att han är för långt bort :/



Jobbigt

Kollar one tree Hill och saknar min pojke så mycket redan, inte ens ett dygn har gått och har redan fruktansvärt ont, har en spy känsla hela tiden :(men han har hört av sig iaf, och vi ska Skypa ikväll så det blir härligt.
Men denna jävla saknaden kommer att döda mig :(
Varför ska det vara så fruktansvärt jobbigt , och just nu känns det inte som det kommer bli lättare :(
Han är just nu i London, men sen imorgon klockan 11:00 flyger han till Sydney , 22 timmar , och kommer inte kunna prata med han på skit länge , inte innan fredag sent :( detta suger verkligen.
Jag kommer aldrig klara 6 månader , men va sjutton ska jag göra ? Jag har en panik känsla , han måste hem :(
Jag fixar inte detta :/

:(:(

Detta var den värsta dagen i mitt liv.
Jag kommer aldrig glömma denna dagen. Jag vill aldrig någonsin vara med om något sånt här igen.
Någon som aldrig har vart med om det här kommer aldrig förstå hur jävla svårt det är.
Men jag vet att jag kommer vara här när han kommer hem. Jag är snart 21 år och jag vill spendera resten av mitt liv med honom. Jag älskar verkligen den killen, det är synd att man inte fattar och uppskattar varandra mer , utan att det är först nu man verkligen förstår vad man har.
Han är mitt allt, hela mitt liv<3

en dag kvar..

en jävla dag kvar, sen är han borta från mig i 6 månder. igår hjälpte jag honom att packa sin väska, oj herregud va mycket det var ! vi satt länge igår och bara pratade. inatt är det sista natten vi kommer att sova ihop på 6 jävla månader. jag hoppas att allt kommer bara gå lättare. skönt att ha bokat turkiet resa iaf, så jag har ngt att se framemot. :) men ack va roligt det inte kommer bli imorgon när vi ska lämna honom på flygplatsen. 08:00 ska vi åka, och hans plan lyfter 11:25. jag önskar jag kunde haft mer tid med honom, eller snarare tagit vara på tiden mer, och skitit i tjafsen vi har haft. det är dumt att vara efterklok! jag hoppas bara att han får en underbar resa, så att vi kan fortsätta allt när han kommer hem igen. han är värd det här, men han kunde ha valt att vara borta en kortare tid :( hade räckt med 2 månader tycker jag... men nu får jag ta vara på den sista dagen <3

Ont i magen..

Kommer det bli lättare eller kommet det bli svårare? Jag orkar inte vara ledsen längre.
Jag trodde jag hade blivit starkare och slutat vara sån tönt och lipa hela tiden.
Men det gör så fruktansvärt ont att veta att om två dagar säger jag hejdå till dig i 6 månader , utan att få träffa dig.. Usch.. Men jag vet att vi kommet prata ofta så det är skönt det iaf :)
Jag önskar jag skulle följt med, så dum var jag när jag vägrade, kommer ångra det resten av mitt liv :(
Vi hade kunnat göra detta tillsammans istället :/
Den som väntar , väntar aldrig för länge? Eller ?:(
Jag hoppas bara det kommer bli lättare!!!!
Jag vill vara stark och klara detta, för jag tror detta kan vara riktigt bra för oss båda egentligen :)
Men det skulle aldrig skada om han kom hem tidigare :D

Söndag

Nu har vi firat en gång till :) blev förrätt och varmrätt sen blev det att åka till svärmor och dricka kaffe och avsluta här! Mycket mysigt även idag, mycket god mat :)
3 nätter kvar, och jag har bestämt mig för att åka med till flygplatsen och lämna han, ville egentligen inte det, för det kommer bli en fruktansvärt jobbigt dag. Men han vill att jag åker , så självklart gör jag det för hans skull.
Nu får tiden gå sakta!

....

Du är bäst , och jag älskar dig! <3

Mysigt!

Äntligen hemma efter en mycket mysig lördag! Vart och ätit 3 rätters med dom bästa och nu bara slänga sig i soffan och gosa.
Eftersom pojkvännen fyller år snart har vi firat honom idag med min familj, känns så jobbigt när man sitter och pratar om hur mkt alla kommer sakna honom :/ men det kommer säkert gå jätte bra! Förhoppningsvis :/
Imorgon blir det att fira med hans familj och gå ut och äta , ska bli mysigt det med :)
Bara 4 nätter kvar ihop! Ska njuta varje sekund med honom!

sista helgen..

Fredag, och även vår sista fredag / helg tillsammans på 6 månader! usch :(
blir ledsen bara av tanken..
idag ska vi bara vara tillsammans med film och massa mys.
imorgon ska vi iaf tillsammans med min familj hitta på något mys som mammsen har hittat på åt oss, så något roligt att se fram emot har vi iaf. något roligt med denna helgen :)
hoppas bara tiden går fruktansvärt sakta tills onsdag.. men tyvärr tycker jag allting går så himla fort :/
hoppas att ni som har hittat till min blogg har några frågor eller något annat ni vill fråga så är det bara att fråga på, jag kommer svara på allt!
som sagt kanske det inte blir sådär jätte roligt uppdatering, för allt jag har att skriva om just nu är hur mycket jag kommer sakna honom. men när han väl har åkt kommer det bli roligare för då ska jag följa honom och ni ska få veta hur allt går :)
ha en trevlig helg, för det ska jag ha!!!

kommentar på inlägg :)

Hej nicole!
kul att du skrev, han ska vara borta i 6 månader, men 6 månader tycker jag är för länge när man aldrig vart borta från varandra mer än max en vecka.
hur länge ska din pojkvän vara ifrån dig?
har du någon blogg man kan kika in på ?

såhär är det!

jag och min pojkvän har vart tillsammans i ca 3 år och 6 månader.
2010 flyttade vi till våran första lägenhet och bodde där ett tag, men sen fick han denna "underbara" idee att åka iväg till australien, eftersom jag pluggade och jobbade bara helger hade jag inte råd att bo kvar i lägenheten själv, så vi fick göra oss av med den, vilket var så jobbigt.
och då var absolut inget bestämmt med att han skulle åka iväg ens, men eftersom han så gärna ville var han tvungen att flytta hem så han kunde spara pengar till resan, så vi flyttade ut 2011 och nu 6 månader efter vi har flyttat ut och allt, han har  nu bokat biljet till australien, ju närmare tiden kommer ju svårare blir det att släppa taget. i början såg jag bara det som en kul grej för honom, och var glad att han hade ett mål i livet.
allt jobbiga började när han hade fått visumet färdigt, då kom första tårarna.
sen började han allt mer prata och sparkontot fick allt mer pengar och jag såg bara allt gå så smidigt, och sen den jobbigaste dagen var då han bokade biljetten.
då var det kört, då hade han ingen val än att åka. ( han ska åka med en kompis )
Om jag hade fått vrida tillbaka tiden hade jag försökt att stoppa han från första början.
"egoistiskt av mig" men det är jobbigt, för jag förlorar bara inte min kärlek när han åker, utan han är även min bästa vän som jag har sovit jämte och träffat nästan varje dag.
visst alla förhållanden har sina bra och dåliga sidor, men jag vet och jag ska göra allt jag kan för att stötta honom i denna resa och vänta på honom tills den dagen han kommer hem.
25 januari åker han iväg och jag vet att tårarna kommer rinner som floder, fast egentligen vill jag vara stark för honoms skull.
jag är glad att jag har en familj som stöttar mig, att jag har vänner som finns när jag behöver prata av mig.
jag vet att jag fixar detta, men det kommer bli tufft, och jag vet att det kommer det även bli för honom med.
hade vart kul om det är någon som läser detta fall någon annan är i samma situation så jag kan få lite tips och ideer hur man ska göra för att få tankarna och dagarna gå åt något annat än att bara tänka på honom?

Välkommen till min blogg :)

Jag heter Sophie och jag bor i en liten stad utanför Göteborg.
ni kommer få att ta del av mina tankar och mina dagar, även ta del hur det är att vara utan sin pojkvän då han ska åka på resa till australien och jobba i ett tag.
för vissa är det väldigt svårt och behöver hjälp att kunna låta han/hon åka iväg.
jag valde att acceptera och nu vill jag hjälpa andra att kunna fixa det :)
det kommer bli ett äventyr att få dela med sig av detta.
hoppas ni kommer läsa och komentera och att jag kan få hjälpa er :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0