Sjukt trött och åter trött!

Min helg att jobba, och jag är fortfarande väldigt förkyld och min kropp är helt slut.. Ska upp tidigt imorgon och jobba, och jobbar nu fram till torsdag, och min kropp är helt slut.. Hur ska jag orka :( hade behövt sova två dagar i rad.. Försökte vila lite idag, först hoppas katten upp och ska gosa, somnar sen, men sen ringer älskling och väcker mig, somnade om
Fort, sen kommer min lilla plutt, min favorit tjej och väcker mig! Puh får aldrig sova i fred :P haha
Men har väl tid att sova hela nästa helg istället :) bryr mig inte så mycket om påsken faktiskt! Så sova tycker jag låter bra då :)

Stockholm!

Wei , nu är Turkiet resan bokad i april? Vilken den har vart ganska länge! Men idag bokade jag även resa till Stockholm till min älskade kusin! Åh vi kommer ha så jävla kul hela helgen så det finns inte :)
Det kommer gå så fort till älskling är hemma nu:) London resan har jag sparat till han och mig.. För jag vill åka dit med honom.. Tog och bokade stockholm istället för London! Hehe
Just nu ligger jag i sängen och är så förkyld inte lika underbart!
One tre Hill räddar upp såna här dagar då man bara ligger i sängen :)
Imorgon blir det en hel dag shopping i Gbg med min fina vän :)
Härligt!
PUSSS och kram! :)

Orkar inte :(

Trött trött och åter trött!
Men solen skiner och det är underbart..
Igår jobbade jag dubbla pass vilket innebär att jag är ledig denna underbara dag!
Jag är trött på allt och precis alla, jag stör mig fruktansvärt mycket på folk just nu som lägger sig i mitt liv och säger åt mig vad jag ska göra och inte göra.. Det är mitt liv eller ? Jag är en svag människa så orkar inte hålla på att säga något tillbaka.. Jag bara tar emot det :/.
Han den där, är jag så irriterad och besviken på, och vet inte vart jag står just nu.. Jag lever inget roligt liv just nu. Det suger rättare sagt.
Jag har sagt många gånger nu att jag ska sluta lägga min energi på honom, men det kommer nya saker hela tiden. Och jag orkar det inte mer.. Men det är väl bara att ta emot som precis allt annat jag får stå ut med.
Nu ska jag bara ta det lugnt och åka in en stund till staden :)

Distansförhållande

För mycket tankar.. Klockan är strax halv 2 och jag ska upp och jobba klockan 8, härligt.. Inte :(
Hatar verkligen när det blir såhär..
Jag känner mig fruktansvärt ensam och som jag har skrivit innan det är alltid värst på kvällarna.
Men har alltid kunnat sova en ganska bra tid även när det har vart mycket tankar då med.. Förstår inte varför det är såhär ..
Jag saknar han, men måste ta avstånd från honom, känner att jag är för mycket på honom..
Jag hatar distansförhållande verkligen, jag vet fan inte om jag kommer palla detta, så jävla mycket onödigt tjafs och svartsjuka och allt hit och dit hela tiden.
Men vi har snart vart ihop 4 år och vill verkligen inte ge upp oss två.
Fan va krångligt allt är:(
Jag önskar bara det fanns en vettig människa som har vart med
Om distans förr så man kan få lite tips om hur man ska göra för att fixa det, det känns ibland som att allt flyter bort mer och mer.. 4 år som inte finns mer.. Puh :(

Härliga väder :)

Idag har jag tagit en härlig promenad i det underbart Goa vädret :)
Blev i skogen och tog med lilla vovven :)
Idag har det inte hänt så mycket, jobbat och vart en sväng i staden :)
Hoppas verkligen vädret håller i sig nu, blir så mycket gladare!
:)

Måndag!!

Oj oj, tatueringen blev skit snygg! Blev så nöjd verkligen även om
Den inte är unik så betyder den massor för mig!
Även hur "gammal" jag än blir så kommer mamma aldrig förstå sig på saker och ting.. Hon blev arg för jag jag hade gjort den :P eller kanske mer besviken för jag inte hade sagt något, men hon var ledsen i 5 minuter så var det bra sen .. I helgen har jag jobbat och bara tagit det i lungt.. Igår var jag och några kompisar på
Bio och Det var den roligaste kvällen jag haft på väldigt väldigt länge! Fler såna kvällar vill jag verkligen ha!!
Älskling har det bra, livet rullar på för honom och han jobbar ju nu så det är allt jag vet om honom typ.. Även om vi pratar så pratar vi inte mkt om vad han gör.. Saknar honom , men det kommer gå fort.. Snart åker jag till Turkiet och längtar som bara sjutton !!
Nu fortsätta jobba sen ska jag se fall jag orkar gå ut en sväng och gå :)

Tattoo

Imorgon ska jag göra min 3de tatuering, underbart, hoppas det gör jävligt ont så mitt hjärta slipper lida ett tag! Haha
Älskling har gjort hål i näsan nu, kan inte hjälpa att jag tycker det är snyggt! Men det är bara är så, alla tycker det är skit fult fast inte jag :) hihi
Och hans tatuering han ska göra ska vi inte tala om :/ tycker det är såå fult nät
Killar ska vara så löjliga med att tatuera nakna tjejer på sig, varför lixom? Det är skit fult!!!!!
Jag ska bara göra en liten text på armen och jag vet vem som inte kommer bli glad, mamma, eftersom
Jag är hennes lilla flicka, alltid vart och kommer alltid vara så , hon hatar mina percingar, i tungan och näsan och mina andra två tatueringar men nu får hon leva med det:)
Men nu blir det scrubs och sen sova! Härligt!!!

Härliga väder!

Det är underbart väder ute verkligen :)
Jag älskar det!
Hungrig som få ska jag äntligen äta lite nu :)
Åh pratade med min älskling igår, det går verkligen upp och ner om man säger så!
Men efter varje gång vi pratat så är det verkligen underbart :)
Idag ska jag på möte och sen blir det bara att åka hem och chilla! Underbart, älskar verkligen att bo hemma när det är fint väder, älskar verkligen att bo vid sjön :)
Nu blir det i hopp om att älskling hör av sig snart :)

Kom hem nu..

varför blir det alltid värst på kvällarna när man är så otroligt ensam?
jag saknar han så jag håller på att dö.. det har löst sig ganska okej mellan oss nu, men det är inte bra till 100 % jag orkar verkligen inte.
fan varför ska det vara så svårt ?
jag klarar mig inte utan honom, det är så fucking svårt..
jag älskar verkligen honom men varför ska han vara så långt ifrån mig? varför kommer han bara inte hem..
jag vill inte vara utan han längre, vissa dagar är bättre än andra, men jag är verkligen tom nu..
jag har den där känslan nu att jag bara vill ha hem han.. jag fixar inte detta längre..
visst jag saknar honom vart jag än är, men just nu vill jag bara gå och lägga mig och vakna tills han kommer hem igen.
ja visste inte att man kunde sakna en person såhär mycket.. han betyder verkligen världen för mig.. jag önskar att han kunde krypa in i mitt kropp just nu och bara känna hur jag känner mig, för då vet jag att han hade satt sig på planet och kommit hem och aldrig åkt någonstans igen.
jag är otroligt rädd för att förlora den killen alltså, jag är världens svagaste människa, försöker att ha kul, försöker att le hela tiden.
jag vet att vissa dagar är tuffare än andra precis som det är nu.. vid den här tiden brukar vi alltid ligga i sängen och mysa ihop.. varje dag, varje kväll.. och jag saknar den såå mycket just nu.
ja har gjort roliga saker, jag har fått min egen tid.. men jag behöver han nu, jag behöver han för att kunna gå vidare, jag behöver hans hjälp. jag behöver hans råd, och någon att verkligen kunna lita på som jag kan med honom.
han är min kärlek, min bästa vän.. och jag vill aldrig någonsin att det ska hända någonting mellan oss..
jag hoppas att detta är evig kärlek..
vi blev tillsammans när jag var 17 år och fyller snart 21.. snart 4 år tillsammans och vi har tagit oss igenom något bland det svåraste.. jag hoppas vi klarar detta tilsammans nu.
jag vet att vi gör det, men vi båda behöver skärpa oss nu för att det ska funka.
jag ska ge gärnet men samtidigt inte lägga all energie på honom.. för det funkar inte, jag ska ta hand om mig själv, men jag hoppas bara tiden går fort nu. jag behöver honom mer än allt nu :(
faaaaan!

Måndag.. Igen.

Då var det måndag igen, och har inte längtar.. I Fredags var det mys fredag, i lördags blev det utgång.. Och det förstörde hela söndagen, och det förstörde allt mig mellan mig och han den dära jag är tillsammans med.. Frågan är när vi kommer prata igen..
Eftersom han inte hör av sig, tänker absolut inte jag göra det heller. Jag orkar inte, men skiter i vilket nu. Hade iaf jävligt kul i lördags :)
Nu är det ny vecka med nya möjligheter! Det taggar jag vill..

Helg

Äntligen är det helg och jag har ledigt hela helgen!!! Så underbart , kommer inte ihåg sist ja hade ledigt en hel jävla helg :) fast detta innebär dubbla pass i veckan :( men det skiter jag i, har ledigt nu iaf och ska njuta varje sekund!
Har inte hänt så mycket på det senaste, känner mig bara helt väck och orkar inte med saker och ting längre, jag tar dagarna som dom kommer och tänker låta det vara så! Slösar min energin åt älskling och orkar inte ha det så längre! Jag ska börjar från och med nu att lägga tid och energi på vänner och mig själv! :)
Det blir bäst så...

Jobbigt som få!!!

Får frågan precis hela tiden på jobbet " hur är det, vad tänker du på? Mår du bra? " fan låt mig va.. Hur orkar man ? Det är för helvete ingenting med mig, måste man gå och le hela jävla tiden för att folk ska sluta fråga hela tiden? Blir så fruktansvärt arg, alla har dåliga dagar.. Men de betyder inte att det är något som jag vill dela med mig av!! Herregud alltså!
Jaja, dagen med mamma på spa igår var helt underbar! Vi har verkligen såå mysigt ihop! I söndags kom hon hem med nya kläder och en almenaca har tjatat så mycket om att jag måste ha en i läder! Åh nu fick jag precis en sån jag vill ha, världens bästa mamma <3
Har inte pratat så mycket mer med älskling.. Vet inte riktigt vad som håller på att hända, efter 1 månad och 2 veckor så börjar allt bara gå sämre, tänk då efter 2-3 månader, kanske vi inte pratar alls? Jag vet inte, och just nu orkar jag bara inte, jag saknar honom så mycket och all min energin gå verkligen åt på att sakna honom, vet tyvärr inte vad jag ska göra längre :(
Imorgon fyller iaf pappsen år, gillar kalas, vi har en underbar släkt så det ska bli kul att träffa alla :)
Underbart väder idag iaf, och ska njuta varje sekund! Loooove <3

älskling.

igår var det en riktigt bra kväll, den bästa jag har haft sen älskling åkte. jag hade så roligt och jag hoppas fler såna här kvällar kommer att komma. hade verkligen såå kul :)
träffade så många nya människor och alla var verkligen helt underbara.
jag har haft det riktigt tufft.. har inte pratat med älsklingen på en hel vecka. han ringde idag och jag grät så mycket:/
han vill stanna kvar i australien, men han säger att den enda anledningen till att han kommer att komma hem är för att jag är här när han kommer hem.
och det var verkligen så jobbigt att höra samtidigt som det var så skönt att veta.
jag saknar han så mycket så att det gör så jävla ont.
det är som att han har redan glömt sitt liv här i sverige och det gör något fruktansvärt ont.
jag älskar honom verkligen så mycket men jag står i vägen för honom...
han säger att om jag skulle göra slut med honom så kommer han att stanna kvar..
ska allt hänga på mig?
jag orkar inte :(
önskar han kunde vara jämte mig nu så vi bara kunde prata ordentligt :/

Äntligen :)

.. Har mitt hår blivit blont! Åh de är precis den färgen jag vill ha som jag har nu! Nu kan jag rocka gärnet i helgen! :D
Satt hos frisören i 3 timmar ungefär :P wihoo men det var det lätt värt!
Men älskade underbara mamma betalade häften även om jag inte ville det :( Men söt hon är hade hon redan tagit ut pengar till mig <3
Imorgon har jag ledigt!!! :D åh mys!
Ska sola imorgon och ta en tur till systemet :D hihi gottit!
Ikväll blir det lugnt, kollar bb och bara chilla!
Älskling skulle ringa inatt <3 längtar :)

RSS 2.0