Första natten :)

Inatt sov vi första natten i lägenheten, älskling har nu flyttat alla sina saker, vilket känns underbart ! Jag däremot flyttar inget fören imorgon iaf, då kommer dom och lägger golv i köket och alla vitvarorna ska installeras där efter, idag kommer sovrummet bli färdigt så att sängen kan komma upp, måste in och köpa tapetet till köket med, det måste tapetseras IDAG! Det är stressigt med attans va härligt det blir efter denna vecka, då ska jag ha fixat min älskade garderob med, vi rev allt i den, så vi måste givetvis bygga ny invändigt :) men såå värt det, det är nästan den jag längtar mest efter , hihi :) men jobbet först och sen hem och ta hand om vårt nya hem <3

Renovering!

En rum färdigt, bara 5 rum kvar!! Köket, sovrummet, garderoben, hallen, det andra sovrummet som vi ska ha som data rum :)
Men kul är det måste jag säga! Nästa vecka blir det en väldigt intressant, då blir det många grejer, kylskåp och frys, matta ska läggas i köket, Ikea kommer med grejer till köket, allt på samma vecka! Men fyy va bra detta kommer bli när det är färdigt :)
Jag och älskling har verkligen såå kul ihop nu, samtidigt som det är väldigt kul med renovering så längtar jag skilt mycket tills jag kan börja med inreda med små sakerna , och När allt är färdigt! Men det får Ta sin tid, förvara blir det..
Men nu är jag på jobbet, sen åker jag och beställer mattan och sen till lägenheten och se vad man göra idag:)

Imorgon får vi nycklarna <3

Imorgon får vi nycklarna, och de känns bara för bra nu!! Igår var vi och köpte kyl och frys och disk maskin , mycket pengar men åååå va skönt det känns nu :)) sen imorgon får vi pengarna efter banken så vid 2 tiden imorgon har vi nycklarna i handen! Och då ska det börjat mätas och massa och direkt iväg och köpa tapeter och målar färg! Ingen lugn stund här inte .. Så fort som möjlig ska det bli klart! Så roligt att min älskling ser fram emot det här, såå skönt att han engagerar sig nu, då blir allt mycket roligare :) min älskade pappa och morfar står för tapetetseringen , min fina bror kommer på lördag och river vägg, och jag ska bygga lite hyllor och måla dom väggarna som inte ska ha fond vägg:)sååå kuuuuuuul !! :))))

Flytt om en veckA

Då flyttar vi nästa vecka:) ska bli roligt, och har längtat riktigt mycket att få göra en lägenhet till vårt egna, göra va vi vill , det ska bli härligt. Jag hoppas bara att vi slipper onödiga bråk och att detta inte förhållande inte kommer gå i botten. Vi har våra stunder då allt är såå bra , och stunder där det är kaos... Men nu ska jag tänka positivt och se fram emot det , vilket jag gjort så länge :) åh så härligt :)

RSS 2.0