Rubrik?!

Jag trodde det var tisdag och onsdag imorgon, glad jag blev när det inte är sååå! Wihoo :) även fast jag jobbar helg så har jag iaf fredag friiii :))
Ligger nu i sängen all by my self , i hopp om att somna snart :)
Det blev inget med hunden tyvärr, men då vare inte meningen :)
Men min familjs hund , min lille tjej var hos veterinären idag, och det gick la sådär, hon har kraftiga mag smärtor , fick smärtlindrande, men ändå ligger hon bara helt utslagen, stackaren som alltid är så glad när man kommer och hälsar på :( jag hoppas bara det går över fort.
Ne nu ska jag surfa vidare en stund på internett och sedan få skönhets sömn!
Godnatt :)

torsdag, och ensam mys :)

ny duschad, go cider go musik för nu börjar min lediga HELG!!! 
så skönt verkligen, jag ska verkligen ta vara på denna helgen, bara njuta, handla massa gott, och handla lite fint..
men nu när jag köpt en ny bil finns det inte lika mycket kvar som jag hade hoppats,, buuhuu :(
men jag åker i min nya pärla och jag kan ta mig någonstans vilket är så jävla underbart! slippa vara hemma:))
jag ska se om jag och bellis åker iväg på någon liten tripp :)
men men, allt är inte riktigt okej mellan mig och A, och jag vet inte rikigt hur vi ska lösa det, när vi har löst det ska jag berätta.. men just nu orkar jag inte, jag lever på och så får det bli tills detta är över...
men jag har inte tid till att må dålig nu, sååååå nu jävlar =)))
det här kommer bli bra, jag vet att det kommer det!
och en sak till, det är såhär.. en utav min mammas kompisar har en hund som tyvärr behöver ett nytt hem.. och jag är så intresserad så jag spricker och vi har sagt detta och jag sitter på nålar, vill träffa hunden nu, och se fall den är van vid katter oså.. efter som jag har två små så måste hunden klara det innan, och självklart vill jag träffa honom och se fall deet känns rätt!! jag hoppas stackren kan få ett hem med mycket kärlek!
 
 

9/1 - 2013

Jag hoppas detta inte är slutet, men det är nog det :((
4 år och 6 månader..
Ja fixar detta, jag måste...

vill inte..

jag vill inte bloi sjuk igen:( jag känner att det är något på g i kroppen, usch och fy och blää! men men..
är fortfarande sjukt trött efter nyårs afton, jag drack lagom, men var så otroligt seg, och är fortfarande sjukt trött har inte sovit ut än !! blir en tidig kväll för jag ej mår bra heller :(
har tittat färdigt på det sista avsnittet av desperate housewies nu , och fy sjutton va sorligt det är att de är det sista avsnittet, kommer kännas tomt att inte titta på det längre, det var en väldigt bra serie iaf.
idag skulle jag ha tagit en storstädning för att få lite ordning, älskling hade fixat köket jätte fint iaf, men tänkte ta resten, men var hemma sent från jobbet, vi åkte iväg en stund när jag kom hem från jobbet, sen när vi kom hem så satte jag mig och tittade på desperate och nu sitter jag här, så inte mycket gjort idag inte.. men men mår ju inte så bra heller så förtjänar att inte anstränga mig :)

RSS 2.0