-v- MORRIS -v-

idag är min lilla morris hos veterinären och ska göra en liten operation, han har antagligen blivit biten av en annan katt, och fått en infektion böld i svansen, min lilla älskling, gjorde så ont att lämna honom :( 
och min jävla förkylning vill ju inte ge sig, även om jag inte spelade innebandy i helgen så har jag legat sjuk hela veckan, fast jag har jobbat.. men vafan nu måste den ge sig, min mamma fyller 50 nästa fredag och jag mååååste bli frisk så jag kan börja fixa allt som ska fixas tills dess! 
och äntligen släpps iphone 5 28 sep så jag slipper ha denna jävla kassa mobilen jag har nu, blir galen på den snart :( 
fick ju min klänning från nelly, och den satt så fint på mig, är verkligen så glad att jag beställde den:)
idag blir det bara att ta det lugnt, hämta hem min sjuka katt, och ta hand om honom och bara titta på film och köpa hem massa gott! för ikväll har jag huset för mig själv så skönt att få såna kvällar då jag det bara blir jag, fast självklart saknar jag mitt hjärta, men jag klarar mig utan honom någon natt till ;) om han inte får för sig att komma, men vilket han säkert inte gör eftersom ibland lockar datorn me :( men inte mig emot, snart har vi vårt egna och då kommer jag få se han varje dag iaf, vid datorn utan datorn, det är skitsamma, han kommer alltid vara nära iaf <3
 

sjuuuk?!

onsdag idag, och jag börjar antagligen bli lite sjuk, jätte bra verkligen, ja ska inte åka och spela innebandy i helgen iaf.. fanfanfan så jävla typiskt verkligen.
rinner ur näsan och halsen dödar, ögonen vill bara stängas typ :/
och ska snart på ett äckel möte för måste det med jobbet.. kanon kul att sitta där i 2 timmar när man inte känner sig frisk..
jag får hoppas att detta går över att det inte sätter sig, fast kommer väll ha sån otur att det bara blir värre :/
saknar min älskling när jag är sjuk, vill bara ligga i hans armar och kolla på en bra film, det är det bästa som finns när man inte känner sig okej..
och ja saknar min iphone något otroligt oxå :/ uscha!
men jag hoppas med hela mitt hjärta att iphone 5 kommer snart :P
tiden går ganska snabbt ändå, men tanke på att för ca en månadsen var vi på banken och fick lån till vår underbara lägenhet, och det känns ändå inte som om det var så där jätte längesen :) åh vad jag längtar, ska bli skönt att vakna jämte min plutt varje morgon :)iiiiiiih
men nu hinner jag inte detta mer! :)

efterlängtad morgon..

Härliga morgon, myste lite i sängen med älskling tills jag gick upp och tog kaffe och pratade med svärmor. nu sitter jag vid datorn, var tvungen att kolla mejlen, kollar så att allt går rätt till med min klänning, så att den kommer fram :)
åh vill prata den så att den passar!
har beställt den endast för mammas 50 års fest, så jag hoppas verkligen den passar så jag inte behöver leta mer efter någon!
den här veckan som har vart har gått så fort, vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen, och mycket gjort, jaa det kan man väl säga.
tappat sin iphone i toan är bara en grej.. och jag gråter blod!
min älskade iphone, har haft den exakt två år i och lixom alllt är förlorat på den, alla bilder, alla nr, allt :(:(
och jag kommer aldrig få tillbaka det.. det suger verkligen.
men men, sånt händer, och det har säkert hänt alla någon gång.
blir att jobba senare idag, vilket jag inte alls känner för och imorgon blir det jobb med.
men nästa helg, wihoo, då ska jag spela innebandy, fredag, lördag, och söndag! vi ska spela kupp, trodde aldrig jag skulle få vara med och spela, men det fick jag =)=) känner mig redan mycket piggare och gladare nu när jag tränar :)
ne nu ska jag fortsätta vara social mot omgivningen!  :)
 

RSS 2.0