Jersey shore

Har blivit mitt nya beroende, det är så dåligt men har man börjat så slutar jag inte titta, är på säsong 4,har tittat sen i torsdags, snacka om att jag suttit bänkad ;)
Imorgon ska jag med brors tjej ut på äventyr efter jag jobbat! Ska bli väldigt trevligt :)
Har vart ledig i helgen, vilket inte vart bra , har inte somnat innan 5 på nätterna :( ska upp halv sju imorgon och kommer säkert inte kunna somna i natt heller :(

en dag att minnas!!!

idag tog jag kontakt med en vän jag inte har träffat på ca 5 år vi var absolut bästa vänner anledningen var . pga att jag valde A framför henne.. men strunt samma , nu pratar vi igen, och vi ska träffas så fort influensan är borta!! jag känner att sommaren 2013 kommer bli en ny start för mig <3

sjuk som vanligt

precis lagat lite mat, när jag lagar min egen mat är den som bäst, för då jag precis hur jag vill ha den, och det är ingen som kan klaga! jag är tyvärr inte världsmästare i matlagning om man säger så =) 
var tvungen att gå från jobbet idag, mår uselt, det har verkligen satt sig i hela kroppen, fattar inte, ända sen tyskland , och det är för sjutton två veckor jag mått och det blir inte bättre, skulle nog vilja säga att det blir sämre? kanske är allt runt omkring som inte gör saken bättre.. jag vet inte :/ men efter jag ätit och skrivit färdigt, är det mina underbara säng som gäller, ska se fall jag hittar något bra att kolla på, någon rolig film, så kanske jag kan skratta lite iaf:P
jag är inte den som brukar gå ifrån jobbet pga en förkyldning, men jag orkade verkligen inte.. men på något sätt får jag dåligt samevete!
det finns människor som har det värre än mig.. så jag kan sitta och klaga hur mycket som helst, men det finns alltid någon som har det värre. ja gråter över en förkyldning lixom..
nu ska jag försöka hitta en film istället =)
 

Att skriva är så mycket enklare

va allt känns meningslöst just nuhade jag inte haft min underbara familj, vet jag inte vad jag hade gjort, eller vart jag hade vart nu.
jag har en pojkvän som jag inte vet att jag har, vet inte vad han är för något, eller vem han tror att han är..
jag har inga svängdörrar hos mig, det går inte att gå och komma precis som man själv villl, det passar inte att jag duger bara någon gång ibland, ibland jätte ofta, ibland ingenting.. jag trodde saker och ting skulle bli anorlunda när vi flyttade, men inte ett skit att ändrats och jag ärligt talat, jag har mått dåligt, men jag mår fan sämre nu..
vart är känslorna, ärligt talat så är det bara tryggheten som finns kvar, vågar inte lämna.
är rädd att förlora , rädd att det ska bli värre, rädd att bli ensam.. 
jag är svag, men blir bara svagare, jag klätrar och klätrar men kommer aldrig upp, trillar ner fösöker klätra upp igen, men trillar bara, jag bara faller..
för 4 årsen trodde jag att jag skulle ha kommit mycket längre fram i livet, lärt mig av mina misstag, blivit starkare.. där hade jag väldigt fel.
visst är allt inte negativt, men mer än positivt..
vi har ett hem ihop, vi har byggt en trygghet ihop, vi har våra bebisar ihop, hans familj, min familj, min brorsdotter som bara älskar honom.
det är något som inte heller gör saken bättre.. jag vet att man tycker jag är dum i huvudet som mår dåligt men ändå inte gör något åt de? men jag hoppas ju bara saker ska för'ändras, vilket jag har hoppats på i över 3 år.. men jag kommer inte sluta hoppats innnan det händer något riktigt allvarlig..
jag är bara 21 år, jag har många år kvar, mina drömar jag hade dom är redan borta ändå, så kan lika väl börja satsa på mig själv, våga mer, och släppa loss lite istället för att bara sitta och inte göra något?
det är så mycket lättare att sitta här vid datorn och klaga och skriva massor, men i verkligheten är det så mycket svårare..
 

Orkar ju verkligen

Såå fort det blir bra mellan oss, så blir det lika dåligt igen.. Jag orkar inte!!!
Bättre att fortsätta som vi gjort,
Klara oss på egen hand , och inte tillsammans, back to the same life again!! Thanks , 2 good days with you, scoooore! No more..

Vänta och vänta

På att à ska komma hem och laga mat.. Är hundvakt åt familjens hund, och sen ska jag hämta mor och far.. Kul ?!
Jaja så mycket dom ställt upp för
Mig är det dags att ge igen :)
À ringde precis nu och han köper med mat istället.. Hehe mycket kan hända inom kort ;)
Är sjukt förkyld och sjukt hes .. Det var längesen jag var såhär hes :/ förkyld är jag hela tiden!!
Imorgon blir det jobb och söndag, men det är lugnt, tror det blir lugnt , hoppas jag iaf :)
Byee

Vad hände ??

Med vädret ? Snö igen ?? Vi satt i solen i Tyskland och hade 14 grader varmt! När vi kom hem till Sverige igen var ju snön nästan borta men nu är den här igen.. Tur att jag fått ett garage nu så jag slipper borsta av bilen varje morgon nu :P
Tyskland var super mysigt, vi var utr och åt vi badade i badlandet, vo bowlade och det var såå kul att få tid med familjen.. men sista dagen blev jag sjuk, inte lika roligt kan jag säga, fick feber sjukt ont i halsen ja en riktigt förkylning som inte vill gå bort, varför blir jag alltid sjuk?
Var på Ikea häromdagen med , så nu är lägenheten lite mer fixad, och jag trivs lite bättre, lite nya saker kan göra så mycket, nu fattas det bara lite och i helgen ska vi fixa det sista rummet, är inte helt nöjd med tapeterna men de får gå :) tak lister ska upp i varje rum och det ska vi med fixa nu, visst kommer det finnas lite små fix , men det är bara kul tycker jag :)
Jag vill att snön ska bort nu, sen ska jag försöka se till att röra på mitt fläsk, måste ut och gå minst varje dag! Och äta bättre måste jag med.. Jag fixar dr , de måste jag!

RSS 2.0