Tatuering

Har precis pratat med en "vän" som håller på att tatuerar, så nu ska vi boka in så hon ska göra en på mig, bara att den tatueringen jag ska ha nu ska vara stor! Det ska inte bara vara en liten text denna gången:) frågan är bara vart jag ska ha den och va jag ska ha :P är bara sugen på att göra en nu!

Sexy by Sweden

4 dagars jobb denna vecka , så skönt! På fredag åker jag till Jönköping då är det ladies night !! Hotel rum och allt sånt är fixat, vi åker tidigare på fredagen så vi hinner shoppa innan..
Eftersom jag inte har så mycket annat att göra beställde jag en gosig mjukis dress från sexy by Sweden! Underbart, men får snart dra ner på köpandet. Men det är ju så himla roligt att vara handla massa saker till sig själv :D!
Den här killen, den här mystiska À, jag hoppas verkligen att det kommer funka mellan oss, jag hoppas verkligen vi klarar oss tillsammans , men det är så mörkt just nu , iaf från min sida.. Men jag måste ju ge det en chans.. Vi ska ju flytta ihop .. Kanske skulle jag inte gått så fort fram :/ fast förhoppningsvis kommer han mogna och det kommer kännas bättre.. Vi fårse helt enkelt :)
Nu ska jag ta mig en liten vilo pause ! Hur trött som helst idag!

Wiho äntligen fredag kväll!

Älskling ringde nu , han har precis slutat, så mat är på g till mig :)
Idag har jag tagit det lugnt, och vart på möte hos min chef..
Älskar mina lediga fredag när jag inte hoppar in och jobbar , riktigt skönt faktisk, borde göra såhär oftare styrbara ha mina fredag och jobba fredagar när jag är ledig lördag, söndag..
Imorgon ska älsk ut och har ingenaning om vad jag ska göra på kvällen! Ska iaf i väg och kolla när tjejerna spelar innebandy! Så jag och en vän åker för att kolla :) super kul med en utflykt !
Nu Dax att vänta på älskling som kommer när som..

Onsdag!

Det skulle vart 8 dagar kvar tills vi skulle flyttat, allt som vi har fixat så fort :(( känns så trist att inte flytta när vi skulle, när vi vart inställda på den 1 nov.. Och jag och älskling kunde inte ha det bättre som just nu. Och det hade inte vart fel att få starta det så med lägenheten! Men men vad ska jag göra, finns inte så mkt att göra..
Problem 2 ; mitt hår är katastrof , det är rått färgat och måste färga det.. Jag vill inte bli jätte brunhårig och jag vill inte vara jätte ljus.. Så ja vet inte alls vilken färg jag ska välja nu.
Jo... Jag glömde totalt av att den 17 oktober, det har gått en ett år sen jag gjorde bröstoperation och det är helt sjukt va tiden går fort.. Hade jag fått göra om operationen idag , hade jag gjorde det! Bara att ha den känslan i kroppen var ta mej fan helt underbar! Dom som har inte har gjort det förstår inte, men dom som har gjort det förstår verkligen <3
Nu blir det att fortsätta titta på desperate housewives :)

Det kan bli värre men inte mycket..

Vi har inte pratat på 3 dagar och vart osams i 4.. Jag ger mig inte..
Idag var jag och pratade med hon som säljer lägenheten.. Vi måste vänta 1 MÅNAD till innan vi får den, vi får den inte innan dec !!!! Blir så jävla ledsen! Hade sett fram emot att flytta den första! Vi som har fixat så mkt, allt skulle ju bli bra igen :((((( åh jag orkar inte .. Allt är skit just nu

Bläöö

Tom på ord, tom på känslor, du får mig att vilja spotta dig i ansiktet och bara gå! Ditt beteende är inte ok.. Och accepterar det bara inte. Innan var jag trög och alltid stannade kvar och var snäll och förlät .. men inte denna gången..
Inte ens ett jävla förlåt får man?????uschhhhhh

Friday, im in loveeeee

Åh härliga fredag! Sovmorgon, ledig dag, en riktigt målardag! Penseln i högsta hugg.. Nu ska det svarta bli vitt!
Det är trots allt bara 20 dagar kvar tills vi flyttar och blir vår lilla familj igen, hoppas verkligen våra 2 katter kommer trivas med oss i det nya..
Älskling jobbar länge idag, och blir en lång dag utan honom, så får försöka hitta på något kul tills hans slutar ikväll, tills vi ska gosa och mysa :))
Mamma är världens duktigaste, i onsdags bestämde hon sig för att sluta röka, hon har nu inte tagit ett enda bloss! Min bästa mamma <3 jag hoppas med hela hjärtat att hon fixar detta nu :)

Inte nu igen..

Jo det är sant, nu har jag blivit brunhårig igen! Haha
Känns som det var igår jag försökte få de blont igen! Fattar inte, la 2000 kr på håret hos frisören .. Jag har skit svårt att bestämma mig ju;/ men men, får hoppas att jag inte tröttnat på detta och vill bli blond igen, orkar inte! Haha

En ensam natt

Ska strax titta på film, ligger just nu i sängen och väntar på att filmen ska bli färdig :)
Ska se friends with kids, ska bli kul och se fall den är bra!
Sover ensam inatt, orkade inte åka till älskling, och han var ju hos mig inatt, jobbigt att åka till mig 2 gånger i rad..hmm
Jaja! Blir en tom säng med en film han inte hade velat se ändå ;)
Var på vårdcentralen idag för 2 gången, hAr nu vart sjuk i 6 veckor , jävla virus som inte vill ur min kropp :(
Men men, saknar innebandy som fan!
Måste bli frisk så jag kan börja träna igen:)
Och de är inte långt kvar till flytten nu och jag längtar, ska bli riktigt kul att fixa, tapetsera, riva vägg! Det kommer ta son lilla tid men det är de lätt värt :)
Hoppas bara allt kommer bli bättre och att jag mår bättre snart!
Pussokram

En förvirrad tjej

Varför kan man inte säga sanningen bara. Varför måste man ljuga och ändra på allt som är långt ifrån sanning?
Jag bryr mig inte för stunden, sen faller allt och jag sätter ihop allt, och helt plötsligt blir listan väldigt lång.
Är det fel på mig då eftersom personen måste ljuga ? :(

Äntligen!!

Äntligen har jag min älskling!! Den är så underbar och att ha iPhone igen är en obeskrivlig känsla! Ska försöka vara rädd om denna nu iaf:)
Har haft otroligt sköna dagar, mycket shopping kan man säga, igår åkte jag och mitt hjärta och köpte en köks ö , men vi gjorde en riktigt tabbe,vi hyrde ett släp och hämtade den o allt, när vi kommer hem efter en timmas bilfärd öppnar vi släpet och ska ställa av den, jo då har den vält och gått sönder :(:( men jag hoppas att min bror kan fixa den:) sån otur bara :(
Idag var vi och köpte en present till min brors dotter som fyller 3 år imorgon, jag samlar på silver skedar till henne, och köpte även en tröja till henne i Svea,hon måste ju vara lik sin faster ;) hihi
Om exakt en månad idag flyttar vi in i lägenheten, och har pakat det mesta som vi hade i förra lägenheten :)
Åh längtar och känner mig så glad just nu :)

RSS 2.0